Stöd Elsas arbete!

PRPW1578.jpg

Jag vill tacka alla Er som stödjer mitt arbete för en mer balanserad klimatdebatt genom att köpa mina böcker. 

Jag har ett antal projekt på gång som jag beskriver och länkar till här nedan. 

Om man vill stödja framdriften av dessa projekt ekonomiskt så tar jag tacksamt emot stöd. 

Jag har nu avsagt mig alla andra uppdrag och fokuserar helhjärtat på dessa projekt. 

 

Enklast gör du detta genom en insättning av valfritt belopp på Swish 123 573 0148

Alternativt till bankkonto HB 6151-772143528

IBAN: SE64 6000 0000 0007 9319 1378

Till hösten siktar jag på att komma ut med nya avsnitt på Youtube varje fredag. Min Youtube-kanal hittar du HÄR. För att inte missa kommande avsnitt rekommenderar jag att du prenumererar på kanalen. Klicka på Prenumerera överst till höger efter att du klickat på länken ovan.

Snart kommer en ny och omarbetad upplaga av Klimatkarusellen, vilka frågor kan besvaras? där jag även inkluderat två nya medförfattare. Karolina Hagegård, som bor och arbetar i Kenya, skriver om Energi och fattigdom samt Per Fahlén, professor emeritus i energiteknik skriver om
energisystemet och hur det kunde gå så snett.

 

Jag har under året även givit ut Falskt Alarm, klimatfrågan ur vetenskaplig aspekt på engelska och även Klimatkarusellen, den nya upplagan, kommer ut på engelska under hösten 2021. Därutöver har jag givit ut Staffan Mörners pedagogiska bok, Borde man oroa sig för klimathotet? Alla böckerna finns att köpa HÄR på bloggen men även genom andra försäljningskanaler så som Bokus och Adlibris.

Jag har också påbörjat ett arbete där jag tillsammans med sju medförfattare belyser allvarliga
konsekvenser av alarmismen. Det handlar givetvis om konsekvenser för den fattiga delen av världen och hur fossila bränslen idag räddar liv, om klimatångest hos barn, om ett energisystem i brant fall, om hur miljöfrågorna tappas bort, hur identitetspolitiken tränger allt längre in i universiteten, hur media förvränger verkligheten, hur yttrandefriheten är hotad och hur näringslivet inte längre vågar sätta gränser.

 

Det finns nu också en klimatlåt och en klimatvideo som Ulf Gabrielsson och Karl-Johan Thore har tagit fram och som Friends of Science i Kanada har gjort en video av. Sök gärna på Elsa Widding 22 för att se VIDEON eller sök på Ulf Gabrielsson på Spotify för att höra låten.

 

Under hösten 2021 hoppas jag kunna komma igång komma i gång med föreläsningar igen.

 

Staffan Mörner och jag ska också väcka liv i vårt barnboksprojekt som ännu inte har avslutats.