Stöd Elsas arbete!

Jag vill tacka alla Er som stödjer mitt arbete för en mer balanserad klimatdebatt genom att köpa min bok Klimatkarusellen. 

Jag har nu ett antal nya projekt på gång som jag beskriver och länkar till här nedan. 

Om man vill stödja framdriften av dessa projekt ekonomiskt så tar jag tacksamt emot stöd. 

 

Enklast gör du detta genom en insättning av valfritt belopp på Swish 123 573 0148

Alternativt till bankkonto HB 6151-772143528

IBAN: SE64 6000 0000 0007 9319 1378

Just nu arbetar jag mycket med en serie på Youtube där jag går igenom ett antal klimatmyter. Min Youtube-kanal hittar du HÄR. För att inte missa kommande avsnitt rekommenderar jag att du prenumererar på kanalen. Klicka på Prenumerera överst till höger efter att du klickat på länken ovan.

I bokprojektet ”En bok om klimatet för elever på högstadiet (och deras föräldrar)” hoppas jag kunna bidra till en enkel men vetenskaplig och faktaorienterad bild av dagens klimatförändringar. Boken skriver jag i samarbete med Staffan Mörner.

Läs gärna min artikel ”Har polariseringen runt klimatet nått ända in i klassrummen?” där jag beskriver delar av problemen i skolan.

I bokprojektet ”De ofullständiga hypoteserna” vill jag ge svar på vilka slutsatser vi egentligen kan dra med utgångspunkt i ett antal olika hypoteser kring hur klimatet kommer att förändras på hundra års sikt? Finns det större anledning att vara rädd för en varmare värld än för en kallare och hur varmt kommer det i så fall att bli? Vilken hypotes är mest trovärdig. Denna bok skriver jag med hjälp av ett antal sakkunniga medförfattare.

Jag arbetar också med en ny upplaga av Klimatkarusellen som också kommer att översättas till engelska.

Förutom Gösta Petterssons fantastiska bok Falsk alarm, som du nu kan beställa här på klimatkarusellen.se, kommer inom kort även en tryckt engelsk version av Falskt alarm.

Jag har startat en YouTube-kanal där jag går igenom viktiga frågeställningar kring klimatet och belyser ett antal klimatmyter.

Om även spelat in en klimatlåt, som också ska bli en musikvideo.

Frågor om beställningar, leveranser

och fakturor:

info@klimatkarusellen.se

Kontakta Elsa:

elsa@klimatkarusellen.se