top of page
Sök

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Ännu ett år börjar gå mot sitt slut. För ett år sedan hade jag goda intentioner att hinna avsluta minst två bokprojekt under 2020. Så blev det inte. Istället för att skriva färdigt nästa upplaga av Klimatkarusellen och barnboken blev det full fart med presentationer till Youtube. Det har varit tidskrävande, inte helt enkelt att producera nya avsnitt. Jag har också förberett många intressanta avsnitt som tyvärr inte har hunnit spelas in.

I oktober blev jag tillfrågad om uppdrag som koncern VD för ett samägt kommunalt bolag. Det är bara ett halvtidsuppdrag under några månader men tar en hel del tid och engagemang. Jag har därför bestämt mig för att göra ett uppehåll med Youtube och istället bli bättre på att skriva på min blogg. Min ambition är att lägga ut någonting varje lördag från i mitten av januari. Förhoppningsvis kan jag då ta upp några av alla de saker som jag förberett för Youtube.


Två dagar före julafton var jag hos Mikael Willgert och vi spelade in ett program som en del av Swebbtvs julsändning. Dagen efter blev Swebbtv, av oklar anledning, nedslängt. Det känns olustigt att detta kan ske utan motivering. ”Someone just can`t handle the truth”. Swebbtv har dock skapat en egen plattform där alla program fortfarande kan ses. Tacksam om så många som möjligt bidrar till att göra den nya plattformen känd. Gå in på:

https://beta.swebbtv.se/


Tack till alla som har lyssnat på mina avsnitt och som har stöttat mitt arbete. Även om jag nu väljer att ta ett vanligt interims uppdrag så har jag känt en enormt stor uppmuntran för det stöd jag har fått. Jag är också mycket glad och tacksam för att vara en del av Klimarealisternas vetenskapliga råd i Norge och för det fantastiska samarbete som jag har med Klimatrealisterna i Sverige (Klimatupplysningen). Jag hoppas att det internationella samarbetet bland oss som kämpar mot de våldsamma överdrifterna i klimatfrågan kan öka även utanför Norden.


Jag ska nu, förutom att sköta mitt interim uppdrag, fokusera på att skriva klart den nya upplagan av Klimatkarusellen. Det blir i stort sett en ny bok på svenska och en engelsk version där några av kapitlen är samma som den ursprungliga boken, del 2 är identisk. När denna bok är tryckt kommer jag ägna tiden åt mitt barnboksprojekt. Jag har en draft till bok och funderar på hur den kan spridas. Istället för att trycka boken är det kanske bättre att ta utgångspunkt i och ”rätta” fel i den skolbokslitteratur som våra barn på högstadiet tvingas ta del av idag.


Med hopp om ett fantastiskt nytt år


Elsa761 visningar11 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Det är fult att förtala andra ledamöter via egen okunskap och dessutom allvarligt när detta sker genom ovetenskapliga utsagor. https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/ku-anmalan/granskning

Kristofer Ahlström på DN, Emma Frans på SVD och Jessica Wennberg på Västerbottens-Kuriren ondgör sig alla över min oro för att ungdomar, framförallt yngre män, ska vaccineras mot Covid 19 i onödan. Ja

bottom of page