top of page

Integritetspolicy GDPR

PRPW1578.jpg

Elsa Widding AB bedriver förlagsverksamhet och säljer egna och andra författares böcker. Elsa Widding skriver även artiklar och producerar filmmaterial till mediakanaler och bloggar.

Elsa Widding AB samlar in och behandlar personuppgifter om dig - till exempel namn, adress, telefon och e-postadress. Detta gör vi för att kunna leverera avtalade varor och tjänster, och för att ge dig bästa möjliga service. Du ger därmed ditt samtycke till att Elsa Widding AB sparar uppgifter som är nödvändiga för att marknadsföra, sälja och leverera produkter och tjänster.

 

Dina personuppgifter kommer att vara tillgängliga för Elsa Widding AB.

 

Dina personuppgifter sparas och behandlas så länge du inte meddelat oss att du vill att de ska raderas. Detta gör vi för att kunna ge optimal service och för att kunna tillmötesgå och uppfylla försäljnings- och inköpsförpliktelser, tilläggsköp, reklamationer osv. 

 

Du har när som helst rätt att få inblick i de personuppgifter som vi har/behandlar om dig, och har dessutom rätt att få rättelse av uppgifter eller få dem raderade. Du har när som helst rätt att invända mot behandlingen av dina uppgifter och att dra tillbaka ditt samtycke. 

 

Om du vill invända mot att dina personuppgifter sparas och behandlas kan du kontakta Elsa Widding AB på info@klimatkarusellen.se.

Med vänlig hälsning 

 

Elsa Widding

Elsa Widding AB

bottom of page